Queda't

warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhost/ametllademerola.cat/home/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.
Activitats queda't

Caminada al Roure de Cerarols i Cornet (Fotos)

Caminada amb molta participació, gens dificultosa i on vàrem poder veure com el Roure de Cerarols acaba els torrons i està arribant el seu final. Vam visitar l'església de Cornet molt ben conservada i amb un entorn magnífic i al Roure vàrem esmorzar i quasi vam estar més menjant que caminant, en un ambient alegre i en que la Dolors Mas va explicar una història tragicómica viscuda per ella un cop acabada la guerra civil, per aquests paratges.

Les Caramelles un any més a l'Ametlla de Merola

Enguany, s'ha estrenat una sardana feta pel Jaume Conangla fill de l'Ametlla i resident a Navàs, anomenada Josep i Laura. També se'n ha cantat un altre estrenada l'any passat que va ser composada pel Ramon Cabra amb el nom de Som, Som, Som.

No cal dir que les cantades per tots els carrers, van donar un aire de festa i alegría en aquesta Pasqua i vàren ser seguides per grans i xics com a preludi de l'entrega de "mones" dels padrins cap els fillols.

 

Contingut sindicat