V Trobada del Club del Paraloop

 A l`Ametlla de Merola i en el local de la Biblioteca es portarà a terme aquesta trobada relacionada amb el mon de la pesca , concretament al de la pesca a Mosca i tot el que comporta aquesta modalitat cada cop està més arrelada entre els afeccionats d`aquest esport. Aquest any 2009 ja fa 5 anys que es celebra.

En les edicions anteriors, s`han tractat temes com el de muntatge de tota mena d`esquers artificials ( imitacions de insectes ) tant en les seves fases de nimfes , emergents , insectes adults i imitacions. L’any passat es va fer un intercanvi de fils i materials que va despertar molt d’interès, de manera que en aquesta cinquena edició es repetirà, i al mateix temps hi haurà una exposició de fils que es fan servir per confeccionar imitacions i que actualment ja no es troben al mercat

Durant tot el matí ,es podran admirar diversos quadres que en el seu contingut hi tenen verdaderes joies que ja no es troben al mercat ( fils de Seda , Rayon , Viscosa, Poliester , etc ). Es dedicarà una part del matí, a la confecció de imitacions , algunes amb CDC, i Llebre , i al patró de muntatge d’un llengot.