XXI Caminada Polular

ÈXIT EN TOTS ELS ASPECTES DE LA XXI CAMINADA POPULAR

Després d'una nit del dissabte amb força pluja, prop de tres-centes persones no es van espantar pel temps i s'aixecaren aviat per anar a fer la XXI Caminada Popular i la veritat és que varen poder gaudir d'un dia magnífic per a caminar. Creiem que tots els participants s'ho van passar bé tant pel recorregut com pels avituallaments i per la companyia. No hi va haver cap incidència destacable i quedem tots convocats per la propera edició.

89 fotos d'en Pere Boixadera:
34 fotos d'en Àngel Miralda:

XXI CAMINADA POPULAR DE L'AMETLLA DE MEROLA 

27 de setembre 2009
8 del matí
Plaça del teatre

Si aquest any podem celebrar la XXIa edició de la Caminada Popular és perquè a l'any 1989 uns joves entusiastes es varen animar a impulsar aquesta nova iniciativa a l'Ametlla de Merola. Malauradament, un d'aquells joves, que amb la seva empenta i il·lusió va participar activament en la implantació d'aquesta activitat i en la de moltes altres que al llarg d'aquests anys han contribuït a la dinamització de la nostra colònia, ens ha deixat aquest estiu mentre complia amb els seus deures en els focs que han assolat una part de Catalunya. Des de l'organització es vol deixar constància del reconeixement al nostre amic Jaume Arpa i pensem que la millor manera de fer-ho és continuant amb entusiasme la tasca que ell va començar.


La caminada d'enguany ens porta a conèixer un indret on encara no havíem estat en cap altra caminada. Es tracta de Santa Maria de Cornet, del terme municipal de Sallent, un petit nucli rural amb una preciosa església romànica del segle XII que consta d'una sola nau i planta en creu llatina. És curiós observar la convivència d'un entorn antic molt ben conservat amb un innovador i modern sistema d'enllumenat públic a base d'energia solar fotovoltaica.

Tots sabem el sa i gratificant que és una passejada de bon matí pel mig de la natura i ben acompanyats. No cal dir res més, només informar-vos que farem 16,2 km i que el punt més baix, al creuar el riu Llobregat, està a un nivell de 318 m. El més alt, el Collet de Badia, està a un nivell de 510 m.

Des de l'organització us animem a participar-hi. Segur que en gaudirem i ens quedarà un bon record d'aquesta activitat que tanca els actes de la Festa Major de l'Ametlla de Merola. Per a qualsevol aclariment o suggeriment podeu trucar als telèfons 655467563, 699284964